read more...

VI edició de “Rius amb Vida”, 2019


El passat 1 de març es va dur a terme el primer acte del cicle d’activitats Rius amb Vida d’aquest any, el quan va consistir en la presentació del llibre El riu de Foix i una caminada feta l’endemà pel Parc del Foix.

Aquesta primavera es desenvoluparan 2 activitats als municipis del Camí del Riu:

  • La primera tindrà lloc el dissabte 23 de març a Torrelavit, on s’hi organitzarà una gimcana pel riu a les 10.30 h, i posteriorment hi haurà la presentació de la nova guia del Camí del Riu al Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit.
  • La segona serà la 3a edició de La Remuntada, la marxa de resistència de 30 quilòmetres que ressegueix el Camí del Riu, sortint des de Sant Sadurní d’Anoia, passant per Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i acabant al nucli de Sant Joan de Mediona, on els inscrits podran dinar i accedir a la piscina municipal.

El cicle Rius amb Vida es va iniciar l’any 2013 com a col·laboració entre els ajuntaments del Camí del Riu —Subirats, Sant Sadurní, Torrelavit, Sant Pere, Sant Quintí i Mediona—, i els de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, amb l’objectiu d’acostar els ecosistemes aquàtics continentals de l’Alt Penedès a la ciutadania.

Podeu consultar la programació completa d’aquesta primavera al cartell oficial.

Comments are closed.

© Copyright 2013