read more...

Cicle d’activitats “Rius amb Vida”, primavera 2018


Aquest dissabte, 14 d’abril, s’inicien els actes del 5è cicle d’activitats Rius amb Vida. Concretament, a les 10 h hi haurà una sortida de camp per diversos paratges de Santa Margarida i els Monjos per fer un seguiment de fonts, basses i cocons per a la cria d’amfibis, i a les 17 h es farà una replantació de bosc de ribera al municipi de Vilafranca del Penedès.
Les activitats de primavera seguiran el dia 17 de juny amb la 2a edició de La Remuntada, la marxa de resistència de 30 quilòmetres que ressegueix el Camí del Riu des de Sant Sadurní d’Anoia fins a Sant Joan de Mediona; i el 6 de juliol amb la celebració de la Nit Europea dels Ratpenats al castell de Penyafort, també a Santa Margarida i els Monjos i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.
El cicle Rius amb Vida es va iniciar l’any 2013 com a col·laboració entre els ajuntaments del Camí del Riu —Subirats, Sant Sadurní, Torrelavit, Sant Pere, Sant Quintí i Mediona—, i els de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, amb l’objectiu d’acostar els ecosistemes aquàtics continentals de l’Alt Penedès a la ciutadania.

Podeu consultar el cartell d’aquestes activitats fent clic a la imatge de sota, i ben aviat tindreu disponible al web del Camí del Riu més informació sobre La Remuntada.

Comments are closed.

© Copyright 2013