Sant Sadurní d’Anoia


Veure El Camí del Riu a Google Maps


TRAM NORD

Distància: 6,7 km
Dificultat: Mitjana

Via apta per a:

Camí apte per a caminantsCamí apte per a circular a cavallCamí apte per a circular amb bicicleta
TRAM SUD

Distància: 3,9 km
Dificultat: Mitjana

Via apta per a:

Camí apte per a caminants
Serveis

Veure la llegenda

Línia regularTaxiEstació de trenFarmàciaTurisme enològicAllotjamentAlimentacióRestaurantsZona de pícnicPiscina municipalCentre d'Interpretació del CavaArquitectura històrica
Descàrregues

Descarrega’t el tram de St. Sadurní

Descarregar en pdf


El municipi

La vila de Sant Sadurní d’Anoia, amb més de 12.000 habitants, està situada a la comarca de l’Alt Penedès, terra de vinyes i cava que desplega un paisatge captivador d’arrels mil·lenàries. Entre Barcelona i Tarragona, a l’interior però acaronant la costa, és un lloc de pas gairebé obligat per a tots aquells que travessen Catalunya en direcció nord-sud.

Actualment Sant Sadurní és la capital indiscutible del cava. Més de vuitanta cases elaboradores locals produeixen el 90% del cava de l’Estat, algunes de les quals exporten arreu del món amb la DO Cava.

La visita a Sant Sadurní passa, doncs, indefugiblement, per la visita a les caves. Qualsevol dia del mes de setembre val la pena perdre’s per la vila i els seus voltants i contemplar la gent atrafegada i els tractors plens de raïm que van i vénen. El raïm es transporta a les caves, que atresoren quilòmetres de laberíntiques galeries subterrànies on reposen milions d’ampolles, algunes des de fa anys, i els elaboradors n’obren les portes a milers de visitants anualment.

A més a més, les caves constitueixen per elles mateixes veritables monuments arquitectònics, alguns d’època modernista i d’altres actuals, que compten amb les últimes tecnologies o conserven encara els mètodes manuals.

Més informació: www.turismesantsadurni.com

 

El recorregut passant per…
© Copyright 2013